Nieuwe release: Reversible Beanie

Een tijdje geleden maakte ik voor manlief (op zijn eigen verzoek) al een beanie. Omdat deze al weken zoek was, werd het tijd voor een nieuwe. Dit nieuwe patroontje van Rain City Pattern Company kwam hiervoor precies op het goede moment om er nog eens een voor hem te maken.

Aangezien de beanie omkeerbaar is, mocht manlief twee stoffen uitkiezen waarmee ik aan de slag ging. Hij ging voor een zwarte en een gele boordstof.

Zoals op bovenstaande foto te zien is, kun je de beanie op 3 verschillende manieren dragen. Dit zijn niet drie verschillende modellen, maar 3 verschillende opties met hetzelfde maaksel. Manlief draagt hem op deze foto’s op de “slouchie” manier.

Het patroontje komt al vanaf een preemie maat en loopt dus door tot en met de volwassen maat. Matchende beanies voor de hele familie dus! De Reversible Beanie kun je momenteel nog tot en met 31 augustus met korting verkrijgen voor slechts $2.95. Daarna gaat de prijs over naar de reguliere prijs van $4.95. Voor wie ga jij als eerst een beanie maken?

Liefs, Cindy

Patroon: Reversible Beanie van Rain Citty Pattern Company (affiliate)
Stof: Boordstof uit voorraad.

Reversible Beanie Rain City Pattern Company

3 gedachten over “Nieuwe release: Reversible Beanie”

Geef een reactie