Nieuwe release: Rokje Anne

Cael Sewing heeft zojuist haar eerst patroontje uitgebracht, en ik mocht deze testen voor Ninthe. Een leuk rokje met diverse variaties, en ook nog eens gratis te downloaden! Je leest er hier alles over.

Rokje Anne kan zowel uit katoen als uit tricot gemaakt worden. Ik pakte er een lekker fleurig katoentje bij dat al een hele poos in de kast lag en wat ik een keer in een pakket met stofjes van iemand overgenomen heb.

Rokje Anne komt in de maten 62/68 tot en met 134/140 en heeft een leuke ruffle aan de onderkant in elke versie. Dat maakt het lekker speels en heerlijk voor de zomer. Je kunt de ruffle afwerken met een zoom of een rolzoom. Ik ging voor een zoom en gebruikte hierbij een siersteek van mijn naaimachine.

Het rokje heeft drie verschillende versies wat betreft de bovenkant. Er is een optie voor sierelastiek, een optie voor een tunnel met elastiek erin en de derde optie is voor een paperbag waist zoals ik hier voor Ninthe maakte.

Gecombineerd met dit leuke topje (overigens ook een gratis patroontje, zie deze post) is het een heerlijk zomers setje geworden! En Ninthe is voornamelijk een echt rokjes en jurkjes meisje dus hier voorzie ik er nog wel een paar meer van!

Liefs, Cindy

Patroontje: Rokje Anne van Cael Sewing (gratis)
Sluit je ook even aan in de Cael Sewing Sew & Tell facebook groep. 😀

2 gedachten over “Nieuwe release: Rokje Anne”

Geef een reactie