Sansahash Kenja

Nieuwe Release: Sansahash Kenja

Sansahash heeft een nieuw patroontje uitgebracht! Kenja, en heerlijke pyjama (als onesie of japon) die de kids lekker warm zal houden deze winter. Of gewoon om lekker de hele dag in rond te lopen in de huidige lockdown. Wie maakt het wat uit? 😉

Sansahash Kenja

Normaal begin ik mijn blog altijd met een flatlay van de kleding, maar in dit geval heb ik een flatlay met kids er in, telt dat ook? Haha. Wat was het leuk om deze kerstshoot met ze te doen! Ze hadden zo’n lol samen, en dus ik ook!

Sansahash Kenja

Kenja is dus het nieuwste patroontje van Sansahash, unisex met opties voor zowel de dametjes als de heertjes onder ons. Helemaal in kerst stijl maakte ik een leuk matchende set voor Ninthe en Milas samen. Naast de optie tot jumpsuit of japon, is er nog de optie voor lange of korte mouwen. De jumpsuit heeft sowieso een knoopsluiting voor nodig om hem aan en uit te kunnen doen. Bij de japon kun je er voor kiezen deze weg te laten.

Ten opzichte van de versie die je hier ziet, is de uiteindelijke versie nog wel iets veranderd. Er is nog wat lengte aan de japon toegevoegd (zodat hij tot op de enkels komt) en de neklijnen zijn nog iets verlaagd.

Het patroontje is ontworpen voor tricot en komt in de maten 6 maanden t/m 12 jaar. Voor zowel Ninthe en Milas moet ik een ratjetoe aan maten blenden om tot de beste pasvorm te komen. Ninthe valt qua lengte namelijk al in maat 7/8, maar haar borstomvang valt in maat 6, haar taille in maat 3/4 en haar heupen in maat 5! Milas valt qua lengte in maat 5, 3/4 voor borstomvang, 4 voor taille en 2/3 voor heupen. Het mooie aan zelf kleding maken is, dat je op deze manier altijd goed passende kleding hebt! Dit in tegen stelling tot gekochte kleding uit de winkel.

Mocht je tijdens deze lockdown nog wat heerlijke huispakken of pyjama’s willen naaien, dan is dit een mooie gelegenheid! Bovendien is Kenja deze eerste periode van de release nog met korting te verkrijgen, dus dat is altijd mooi meegenomen. Overigens zijn momenteel ook alle andere patronen van Sansahash in de sale tot het einde van het jaar. Dus een goede gelegenheid om daar even een kijkje te nemen. (Mijn andere Sansahash creaties zijn? Kijk dan hier). Happy sewing!

Patroon: Kenja van Sansahash (aff)
Stof: Miffy’s Custom Fabrics

Sansahash Kenja

2 gedachten over “Nieuwe Release: Sansahash Kenja”

Geef een reactie