Nieuwe release: TRiangle Dress

IvL heeft een nieuw patroontje uitgebracht met allerlei leuke opties! Vandaag laat ik jullie de versie zien van deze “Triangle Dress” die ik voor Ninthe maakte.

Triangle Dress IvL Hecho Con Amor

De “Triangle Dress” is een patroontje dat komt in de maten 80 t/m 154. Hij is ontworpen voor rekbare stoffen zoals katoen tricot. Ninthe koos een French Terry uit, en omdat daarbij gesuggereerd werd in dit geval een breedtemaat omhoog te gaan, maakte ik een maat 7 zonder te blenden voor haar taille die tussen maat 5 en 6 in zou vallen.

Triangle Dress IvL Hecho Con Amor

De Triangle Dress heeft heel veel leuke, diverse opties. Ik maakte voor Ninthe de meest “eenvoudige”. Je kunt verschillende mouwlengtes kiezen, en bij de lange mouwen kun je ook boordjes met duimgaten toevoegen. Die had ik graag willen maken, maar Ninthe vond het maar niks haha. Zij ging voor de 3/4 mouw.

Daarnaast werkte ik de jurk af met een gewoon halsboordje. Maar je kunt ook kiezen voor een toffe kraag of een capuchon.

Triangle Dress IvL Hecho Con Amor

En tot slot kun je deze punten aan de zijkanten ook nog op een andere leuke manier afwerken, namelijk met een split erin en dan een knoopje erin leggen. Een toffe optie die ik zeker ook nog eens wil proberen!

Het patroontje van IvL Hecho con Amor is nu de verkoop in gegaan met 40% korting! Hij komt ook met A0 en een projector file, ideaal dus voor iedereen die net als ik een Projector gebruikt ipv het printen van de patronen!

Liefs, Cindy

Patroon: Triangle Dress van IvL – Hecho con Amor
Stof: Cinimini

2 gedachten over “Nieuwe release: TRiangle Dress”

Geef een reactie