Shift Tee Misusu

Ook een Misusu Shift Tee voor NInthe

Eerder liet ik jullie al het nieuwe shirt zien dat ik voor Milas maakte met het nieuwe Shift Tee patroontje van Misusu. Maar als je eenmaal een Misusu patroon gemaakt hebt, wil je er meer, dus ook voor Ninthe ging ik aan de slag!

Shift Tee Misusu

Voor Ninthe ging ik in zijn geheel aan de slag met scraps uit de restjesbak. Allemaal lekker vrolijke neon-kleuren, helemaal perfect voor de zomer en deze cropped versie van de Shift Tee.

Shift Tee Misusu

De Shift tee komt in twee lengtes, en dit is de korte lengte. Ook komt hij met lange of korte mouwen en met of zonder split. Voor Milas maakte ik hem in de lange lengte en zonder split, zoals je hier hebt kunnen zien. Voor Ninthe werd het dus deze korte variant met split. Leuk om dat ook eens uit te proberen en dankzij de heldere instructies ook heel goed om te volgen.

Met een kast vol kleding voor Ninthe, is er toch vooral hoge nood aan shirtjes met korte mouwen. Die zijn echt op 1 hand te tellen, en dus was het goed om eens wat bij te maken. Alleen het afgelopen jaar is Ninthe alweer 5 centimeter gegroeid (15 centimeter in 1,5 jaar tijd – zo houden ze me dus wel lekker bezig met kleren maken haha). De nood was weer hoog dus! En ik denk dat deze lekker vrolijke versie een perfecte aanvulling is in de gardarobe.

Shift Tee Misusu

Het patroontje komt in de maten 80 t/m 164 (+ een volwassen versie), en voor Ninthe maakte ik hem in maat 122 breed en 128 lang. Je kunt hem deze week nog lekker in de sale shoppen, en als je de instagram pagina van Misusu in de gaten houdt zie je ook elke dag voorbij komen waar er die dag een giveaway gehouden wordt. Doe er je voordeel mee! 😀

Liefs, Cindy

Patroon: Shift Tee van Misusu

Shift Tee Misusu

Geef een reactie