Ninthe’s Kerstcadeau

Ik maakte voor iedereen op het thuisfront een cadeautje voor kerstmis. Vandaag show ik jullie wat ik voor Ninthe maakte, en waar ze gelukkig heel blij mee was!

Sofilantjes JMD Kids

Zo tegen het einde van het jaar zat ik mijn maaksels van begin 2020 te vergelijken met eind 2020 en kwam tot de conclusie dat Ninthe het afgelopen jaar tenminste 10 centimeter gegroeid is! Geen wonder dat zij degene is voor wie ik het afgelopen jaar het meeste gemaakt heb, haha!

Sofilantjes JMD Kids

De stofjes kreeg ik van JMD Kids om wat leuks mee te maken. Super mooi met die zwanen! Hij combineert ook leuk met de zwarte glitter tricot, die ik eerder ook al gebruikte in dit setje voor Ninthe.

Omdat Ninthe niet meer zo veel jurkjes draagt, maakte ik dit keer een tuniekje. Zo kan ze het gewoon dragen als shirt met een broek. Ik combineerde hiervoor twee patroontjes van Sofilantjes. De bovenkant is van de Regina, de rok is van de Vallis, en dan de tunieklengte. Ik combineerde maat 8 (128) voor de lengte met maat 6 (116) voor de breedte.

Sofilantjes JMD Kids

Gelukkig werd deze dus heel enthousiast ontvangen, en dat snap ik ook wel met zo’n leuk stofje! Ik heb nog een ander stofje van JMD Kids liggen, ook met zwanen maar dan in het roze. Binnenkort show ik jullie wat ik daarmee gemaakt heb!

Liefs, Cindy

Stof: JMD Kids
Patroon: Regina en Vallis van Sofilantjes (aff)

Sofilantjes JMD Kids

3 gedachten over “Ninthe’s Kerstcadeau”

Geef een reactie