Sofilantjes Nobilis Jumpsuit

Nieuwe release: Nobilis Jumpsuit

Sofilantjes heeft een nieuw patroontje uitgebracht, en ik mocht er alvast eentje maken voor Ninthe. Het nieuwe patroontje heet de Nobilis en is een super leuke jumpsuit met een paar verschillende opties. Vandaag vertel ik je er meer over en show ik je onze variant!

Nobilis Jumpsuit Sofilantjes

Hoe leuk is dit?! En een perfecte timing nu Ninthe meer en meer de jurken links laat liggen en voor andere opties in haar kast kiest. Deze jumpsuit viel meteen in de smaak en mocht niet meer uit, en moest ook meteen de volgende dag aan naar school. Dat is dus een hele dikke win!

Een paar close-ups van deze nieuwe creatie! De jumpsuit heeft een mooie laag uitgesneden rug (ik hou er van!), twee lengte-opties voor de pijpen (lang of 3/4) en 4 mouw opties (mouwloos, korte mouw, 3/4 mouw en lange mouw). Je komt er dus het hele jaar mee toe! Daarnaast heeft het ook een play- of een partyoptie. De party optie heeft als extra toevoeging een riem en en riem-lusjes. De play-optie is unisex en kan dus ook heerlijk gebruikt worden als een lekkere onesie voor de jongens!

Nobilis Jumpsuit Sofilantjes

Ninthe koos zelf de opties die ze wilde: lange pijpen, mouwloos en de party-optie. Ik denk dat ze een goede beslissing maakte! De riem is ook al patroondeel te vinden, maar voor hier koos ik om hem niet zelf te maken maar gebruikte ik een schoenveter die leuk contrasteert met het stofje.

Het patroontje komt in de maten 12m/80 tot en met 14j/164. Ik maakte voor Ninthe breedte maat 6, torso-lengte 6 en beenlengte 8. Ik gebruikte een katoen tricot welke ik gekregen heb van Minerva. Meer weten over deze stof? Check dan ook mijn Minerva-profiel.

Nobilis Jumpsuit Sofilantjes

Om de release van dit nieuwe patroontje te vieren is hij de eerste dagen in de sale! Je kunt hem dan ook nu nog met een leuke korting krijgen.

Liefs, Cindy

Patroon: Nobilis Jumpsuit van Sofilantjes (aff)
Stof: Deze katoen tricot van Minerva (aff)

Geef een reactie