IvL Hecho con Amor Girls Bikini

Nog een bikini voor Ninthe

Onlangs maakte ik voor Ninthe deze bikini. En omdat ik daarvan nog ruim stof over had, besloot ik om nog wat verder te oefenen met lycra en een tweede bikini te maken. Deze keer ging ik aan de slag met een gratis patroontje, de Girls Bikini van IvL – Hecho con Amor!

In tegenstelling tot de andere bikini die ik maakte, is deze bikini niet gevoerd. Het is daarom wel belangrijk er rekening mee te houden dat je geen lycra hebt die te doorschijnend is. Gelukkig was dat met deze lycra niet het geval en kon ik deze veilig gebruiken voor dit patroontje.

Girls Bikini IvL Hecho Con Amor

Deze bikini komt in de maten 92 t/m 152 en is zoals ik al aangaf een gratis patroontje van IvL – Hecho Con Amor. Naast deze bikini is er ook een gratis patroontje voor een zwembroekje voor jongens te vinden in de maten 92 t/m 140. Voor Ninthe maakte ik maat 6 (116).

Het bikini topje heeft striklinten op de rug en in de nek. Hierdoor kun je de bikini natuurlijk al helemaal gemakkelijk achteraf nog wat strakker of losser maken en zit het al gauw goed. Het broekje is wat hoger getailleerd wat ik bij Ninthe erg leuk vind staan. De pijpen van het broekje en het topje zijn afgewerkt met bias. Enkel in de taille bij het broekje wordt elastiek gebruikt.

Sew Along!

Wil je ook een bikini naaien zoals deze (of het jongens zwembroekje), maar zie je wat op tegen het naaien van badkleding? Heb je extra hulp of uitleg nodig, of vind je het gewoon fijn om een plek te hebben waar je eventuele vragen kan stellen? Sluit dan aan bij de sew along in deze facebookgroep! Op maandag 6 juli zal deze sew along starten, dus je hebt nog ruim de gelegenheid om benodigdheden in te slaan om mee te kunnen doen! Kijk in de groep even onder het kopje “evenementen”. Daar vind je alle informatie over deze sew along, zoals benodigdheden, tips etc. terug!

Doe jij ook mee?

Liefs, Cindy

Patroon: Girls Bikini van IvL – Hecho con Amor (gratis tussen de bestanden in deze facebookgroep).
Stof: Lycra van Ansje.eu

Girls Bikini IvL Hecho Con Amor

2 gedachten over “Nog een bikini voor Ninthe”

Geef een reactie