Miffy's Custom Fabrics Just Dance

Nog een Just Dance

Als je eens een just dance maakt, dan smaakt dat gewoon naar meer! En met het mooie stofje van Miffy’s Custom Fabric dat ik kreeg voor een Strike Off, wist ik gewoon dat ik er naast dit setje wat ik eerder liet zien ook nog wat van wilde gebruiken voor een Just Dance.

Miffys Custom Fabric Just Dance

“Just Dance” is een patroontje van Black Label Pattern co. De vorige keer maakte ik er een in jurk lengte, met een rok bestaande uit 3 lagen. Aangezien Ninthe sindsdien besloten heeft nog nauwelijks een jurk te dragen, maar ze nog wel van meisjesachtige dingen houdt, maakte ik deze keer een tuniek versie met tule!

Miffys Custom Fabric Just Dance

De rug blijft een van mijn favoriete features van dit patroon! De mooie open rug is perfect voor een heerlijke zomerjurk/tuniek!

Voor deze versie van Just Dance pakte ik de korte en de middelste rok. De middelste rok knipte ik deze keer echter dubbel uit, om de tule met 2 lagen iets meer aanwezig te maken. In plaats van deze rok onder de korte rok te plaatsen (zoals in het oorspronkelijke patroon) plaatste ik hem echter er overheen. De tuniek werd hier gecombineerd met een pocket shortie van Lowland Kids die ik eerder al liet zien.

Nu ik dit tuniekje zo maakte, zag ik het al he-le-maal voor me om dit ook in lycra te maken voor een super leuk zwemsetje! Ik denk dat ik dat de volgende zomer zeker eens ga uitproberen!

Deze mooie “Ocean World” tricot is een stofje van Miffy’s Custom Fabrics en is nog t/m 31 augustus in de pre-order te bestellen! Het mooie is dat je deze print op wel 8 verschillende soorten stof kunt bestellen (bijv. katoen, tricot, french terry, lycra, etc.). Het is een hele mooie kwaliteitstricot die heerlijk verwerkt! Ze hebben deze ronde ook nog een hele hoop andere leuke printjes. Alle informatie vind je in hun facebookgroep (zie link hieronder). Welke zou jij kiezen?

Liefs, Cindy

Stof: Oceans World uit ronde 4 van Miffy’s Custom Fabrics
Patroon: Just Dance* van Black Label Pattern co

*affiliate link

Miffy's Custom Fabrics Just Dance

2 gedachten over “Nog een Just Dance”

Geef een reactie