Nog een (laatste?) winterse pyjama voor Milas

Ik maakte deze winter al twee pyjama’s voor Milas (deze sai en deze kenja), en met deze derde kan hij voorlopig vast wel even vooruit met voldoende pyjama’s om de winter door te komen!

Okay, hoe cute is dit stofje? Ik kreeg deze van Minerva en besloot er dus een leuke pyjama voor Milas mee te maken. Het is een French Terry stof die heerlijk zacht, fleece-achtig aan de binnenkant is. Lekker warm en comfortable dus voor de koudere winter dagen!

Geen gebruikelijk pyjama patroontje wat ik deze keer gebruikte, maar gewoon een basic versie van een broek en trui patroontje. Voor de broek gebruikte ik de Poulsbo Joggers, en voor het shirt de Mountain View Hoodie. Beide zijn patroontjes van Rain City Pattern Company.

De Mountain View Hoodie is een hele toffe hoodie/sweater patroon met mooie color block opties. Ik liet hem eerder al zien toen ik deze hoodie voor Milas maakte. Bij die hoodie kun je de color block mogelijkheden goed zien. Maar hier liet ik dat dus allemaal achterwegen omdat voor een pyjama zo min mogelijk naden wellicht wel fijn zijn om lekker te kunnen slapen. Ook de capuchon liet ik weg. Ik maakte een maat 4 breedte en 5 lengte en vind de pasvorm eigenlijk wel heel tof. Ook gaaf voor een gewone, basic sweater!

De broek is dus ook een patroontje van Rain City Pattern Company, de Poulsbo Joggers! Ook deze maakte ik in de meest basic versie. Zie liet ik de zakken achterwege en maakte hem met de yoga waistband in plaats van met elastiek. Alles voor wat extra comfort in de nacht, toch? Voor de broek gebruikte ik maatje 3 voor de wijdte en maat 5 voor de lengte.

Samen maken ze een lekker warm en comfortable pyjama setje voor Milas waar hij zelf ook heel tevreden mee is! Wat zal hij lekker slapen 🙂

Liefs, Cindy

Patroon: Mountain View Hoodie* & Poulsbo Joggers* van Rain City Pattern Company (aff)
Stof: Deze french terry* van Minerva (aff)

Dit stofje kreeg ik van Minerva als deel van het Minerva Maker Team. Check ook mijn profiel op de vernieuwde Minerva website. Een leuk sociaal netwerk (voor iedereen!) om makers met elkaar te verbinden, je creaties te showen (als dan niet met producten van Minerva) en om inspiratie op te doen!

2 gedachten over “Nog een (laatste?) winterse pyjama voor Milas”

Geef een reactie