Sansahash Lili

Nog een Lili & GIVEAWAY!!

Eerder zag je al mijn eerste versie van het nieuwste patroontje van Sansahash: Lili. Zoals gezegd maakte ik er niet een maar twee, en deze is al helemaal ons favorietje! Plus er is nu ook een toffe giveaway!

Hoe leuk is dit stofje uit de nieuwste Eva Mouton collectie!! Instant love voor ons, met die heerlijke zonnetjes! Hoewel mijn vorige versie van Lili met een gewone tricot gemaakt werd, kan hij dus ook prima met French Terry! Voor de voering van het bovenlijfje gebruikte ik echter wel een gewone tricot.

Sansahash Lili

Als het model al niet zomers genoeg was dan is het dat met dit stofje zeker! 🙂 Net als met de andere versie mixte ik ook hier weer 4 verschillende maten om tot de perfecte pasvorm voor Ninthe te komen. Haar lengte maat zat namelijk tussen maat 6 en 7, haar borstomvang was maat 6, haar taille maat 5 en haar heupomvang tussen maat 4 en 5.

Naast een jumpsuit zoals deze is er ook de optie om een jurk te maken met een gerimpelde rok. Ook erg leuk voor de zomer! Lili komt overigens in de maten 6 maanden tot en met 12 jaar.

Release sale & giveaway!!

Om de release van Lili te vieren, is dit patroontje nog een paar dagen met een mooie korting te verkrijgen (zie link onderaan deze post). Daarnaast zijn ook alle andere patronen tijdelijk met 15% korting beschikbaar! Ze zijn het allemaal waard! 😉

Maar dat is nog niet alles, want op Instagram mag ik een giveaway houden waarbij je niet alleen Lili kunt winnen maar ook nog eens een ander Sansahash patroontje naar keuze! Liever geen risico lopen en Lili alvast voor de saleprijs kopen? Als je de giveaway wint en je hebt Lili gekocht, krijg je je geld terug of kies je in plaats daarvan nog een ander patroontje naar keuze! Een te mooie kans om te laten liggen dus!

Liefs, Cindy

Patroon: Lili van Sansahash (aff)
Stof: Eva Mouton verkrijgbaar in de webshop.

4 gedachten over “Nog een Lili & GIVEAWAY!!”

Geef een reactie