Mandy Sonia Estep Designs Minerva

Nog een variant van Mandy

Je zag wellicht al een paar versies van Mandy voorbij komen, een patroontje van Sonia Estep Design die ik al een paar keer gebruikte. Vandaag show ik jullie nog een andere versie, eentje die ik nog niet eerder geprobeerd had.

Mandy Sonia Estep Designs

Eerder showde ik jullie bijvoorbeeld al dit shirt met knoop en korte mouwen, en deze jurk met knoop en korte mouwen. Maar de “recht toe recht aan” versie van Mandy wilde ik ook graag nog eens proberen. En ook met deze variant ben ik erg blij!

Ik zag deze stof op de site van Minerva, en bij de beschrijving stond dat het een “soft touch” tricot was. Mijn interesse was gewekt! Maar het was een polyester/elastan blend en daar had ik nog geen ervaring mee. Ik was bang dat polyester heel zweterig zou zijn. Maar mijn interesse naar de “soft touch” won het en ik wilde hem toch graag uitproberen!

En inderdaad, de stof is heerlijk zacht! En gelukkig helemaal niet zweterig. Het patroontje komt in de maten 00 t/m 30. Ik maakte maat 14 geblend naar maat 16 voor de taille en heupen. Ik heb 10 centimeter aan de lengte toegevoegd, omdat ik wat langer ben dan de lengte waarvoor het patroon getekend is. Het is een heerlijk comfortable jurk, echt een nieuw favorietje!

Liefs, Cindy

Patroon: Mandy van Sonia Estep Designs (aff)
Stof: Minerva (aff)

Dit stofje kreeg ik van Minerva als deel van het Minerva Maker Team. Check ook mijn profiel op de vernieuwde Minerva website. Een leuk sociaal netwerk (voor iedereen!) om makers met elkaar te verbinden, je creaties te showen (als dan niet met producten van Minerva) en om inspiratie op te doen!

2 gedachten over “Nog een variant van Mandy”

Geef een reactie