Nog meer kerst voorpret!

Na de kerstjurk die ik maakte voor Ninthe, nu ook de trui die ik maakte voor Milas met dit leuke stofje dat ik kreeg van Miffy’s Custom Fabrics!

Omdat Miffy’s Custom Fabrics met preorders werkt, en de stofje na sluiting van de preorder nog gedrukt worden, duurt het even voor je ze ook daadwerkelijk binnen hebt. Daarom kunnen we nu alvast denken aan kerstmis, ook al is het jaar pas half voorbij! 😀

Miffy's Custom Fabrics

Bij Ninthe haar jurk zag je al een van de paneeltje die bij deze toffe Grinch stof past, maar voor Milas gebruikte ik er toch eentje. Voor hem maakte ik een trui en maakt hierbij gebruik van het Switch Crew Sweater patroontje van Misusu. Ik maakte hem in maatje 116.

Meer weten over deze toffe print van Miffy’s? Check dan ook wat ik er hier in de post van Ninthe over schreef!

Liefs, Cindy

Geef een reactie