Fibre Mood Norma Minerva

Norma – #topofthetops challenge

De patronen van Fibre Mood zijn natuurlijk al wel eventjes een fenomeen, en ik zie erg vaak de mooiste creaties voorbijkomen. Zelf was ik een beetje late to the party, en maakte ik nu pas mijn eerste Fibre Mood patroon; de Norma Blouse.

Fibre Mood Norma Minerva

De Norma is echt heel iets anders dan ik gewend ben om te maken. Eigenlijk kun je wel stellen, dat het 4x buiten mijn comfortzone was…
– Iets voor mezelf
– Een nieuw patroon
– Geen tricot
– Knoopsgaten
Vier dingen die ik toch elke keer weer spannend blijf vinden!

Des te meer ben ik nu dan ook blij met het resultaat! Het was heerlijk om hiermee aan de slag te gaan. De stof was een “cotton lawn” van Lady McElroy welke ik van Minerva gekregen had. Wat een fijne stof om mee te werken! En ook in het Norma patroon klopte gewoon alles en maakte mijn eerste Fibre Mood ervaring dan ook tot een succes.

Fibre Mood Norma Minerva

En die mouwen! Echt het hoogtepuntje van dit patroon. En een leuke inzending voor de #joyfulsleeveschallenge die deze maand op instagram loopt. Ook kun je deze maand op de website van Minerva meedoen met de #topofthetops om kans te maken op een leuk bedrag aan shop tegoed!

Fibre Mood Norma Minerva

Meer lezen over wat ik allemaal nog meer te vertellen heb over deze creatie? Check dan even mijn Minerva Profiel!

Liefs, Cindy

Patroon top: Norma Blouse van Fibre Mood (aff)
Stof: Deze cotton lawn van Fibre Mood (aff)

Fibre Mood Norma Minerva

4 gedachten over “Norma – #topofthetops challenge”

Geef een reactie