Obioma

Misschien krijg ik een beetje de smaak te pakken om eens wat vaker voor mezelf te maken? Het is in ieder geval het tweede item in korte tijd aangezien ik nog maar onlangs deze rok voor mezelf maakte. Nu was het tijd voor een shirtje, de Obioma Off Shoulder Dolman van Black Label Pattern Co!

Obioma black label pattern co

Nou ik ben nog niet helemaal uit over het invoegen van flaylay foto’s van volwassen kledingstukken. Van de kids vind ik ze er altijd leuk uit zien, maar bij volwassen items lijkt het altijd maar een beetje raar en uit verhouding. Het doet in ieder geval niet echt recht aan het patroontje, haha! Kan natuurlijk ook aan mij liggen, misschien nog even wat meer op oefenen… 😉

Obioma black label pattern co

Dit is dus de Obioma van Black Label Pattern Co. “Obioma” spreek je uit als “Obi-or-mah” en betekent “beautiful heart”. Een mooie betekenis voor zo’n mooi shirtje! Althans, ik ben er in ieder geval heel tevreden over.

Ik heb nog maar weinig zelfgemaakte shirts in mijn kast liggen, en de gekochte shirts die ik heb daarvan vindt ik de pasvorm over het algemeen verschrikkelijk. Maar deze zit heerlijk. Hij is super comfortabel dus hier moet ik er dus echt meer van maken! Dit heerlijke zachte stofje draagt daar ongetwijfeld ook aan bij. Ik kocht hem al een paar jaar geleden bij Karteris, en heb geen idee wat het precies voor stofje is maar zo wil ik er nog wel meer!

De Obioma van Black Label Pattern Co is nu in de sale met maar liefst 50% korting! Hij kost nu $4.75 in plaats van $9.50 dus dat wil je niet missen. Korting wordt automatisch verrekend in je winkelmandje, je hebt geen code nodig! Happy sewing!

Liefs, Cindy

Patroontje: Obioma van Black Label Pattern Co (aff)
Stof: Karteris stoffen in Nijmegen

Obioma Black Label Pattern Co

2 gedachten over “Obioma”

  1. Ik ben helemaal fan van je shirt. De stof, de snit… Heel mooi! Zelf ben ik ook heel slecht in ‘platte foto’s’. Ik vind sowieso dat een kledingstuk mooier staat op een persoon dan op tafel, dus doe maar gewoon verder met jezelf te laten fotograferen, dat is het allermooiste.

    1. Dankjewel! Ik ben er ook erg fan van!
      Ja, misschien moet ik de flatlays bij mijn eigen items maar achterwege laten haha! Thanks!

Geef een reactie