Over Miss Maakt

Welkom op “Miss Maakt”; mijn blog vol creatief plezier! Ik ben deze blog begonnen in augustus 2018 en hier deel ik graag al mijn creatieve uitbarstingen met jullie.

Persoonlijk ben ik erg graag creatief bezig. Over de jaren heen heb ik dan ook al verschillende dingen gedaan, zoals kaarten maken, stampin’ up en allerlei dingen maken met mijn silhouette cameo. Maar de laatste paar jaar is het vooral het naaien van kleding wat me van de straat houdt!

Miss Maakt

Over het algemeen maak ik kleding voor mijn kinderen (Ninthe & Milas). Zo nu en dan maak ik soms ook wel eens iets voor mezelf of voor manlief. Behalve een naaimachine gebruik ik ook de silhouette cameo, een hittepers, overlock en coverlock om mijn creaties helemaal af te maken!

Naast het zelf naaien host ik ook iedere maand een sew along op mijn facebookgroep “Naaichallenges Kinderkleding” met inmiddels al bijna 1000 leden! Deze sew alongs worden altijd gehouden met gratis patroontjes, dus ze zijn voor iedereen toegankelijk!

En mocht je op zoek zijn naar een overzicht met allerlei leuke, gratis patroontjes? Hier heb ik een overzicht gemaakt!

Op “Miss Maakt” kun je me dus volgen op mijn creatieve reis. Like what you see? Ik heb ook een eigen webshop waar je handgemaakte kinderkleding geheel op bestelling naar wens kunt samenstellen en laten maken; neem gerust een kijkje op Cinimini Handmade.

Liefs, Cindy

Handmade with love – blog

%d bloggers liken dit: