Over Miss Maakt

Welkom op “Miss Maakt”; mijn blog vol creatief plezier! Ik ben deze blog begonnen in augustus 2018 en hier deel ik graag al mijn creatieve uitbarstingen met jullie.

Persoonlijk ben ik erg graag creatief bezig. Over de jaren heen heb ik dan ook al verschillende dingen gedaan, zoals kaarten maken, stampin’ up en allerlei dingen maken met mijn silhouette cameo. Maar de laatste paar jaar is het vooral het naaien van kleding wat me van de straat houdt!

Miss Maakt

Over het algemeen maak ik kleding voor mijn kinderen (Ninthe & Milas). Zo nu en dan maak ik soms ook wel eens iets voor mezelf of voor manlief. Behalve een naaimachine gebruik ik ook de silhouette cameo, een hittepers, overlock en coverlock om mijn creaties helemaal af te maken!

Naast het zelf naaien host ik ook iedere maand een sew along op mijn facebookgroep “Naaichallenges Kinderkleding” met inmiddels al meer dan 1000 leden! Sinds begin 2020 krijg ik hierbij hulp van twee dames en doen we het om en om. Deze sew alongs worden altijd gehouden met gratis patroontjes, dus ze zijn voor iedereen toegankelijk!

En mocht je op zoek zijn naar een overzicht met allerlei leuke, gratis patroontjes? Hier heb ik een overzicht gemaakt!

Inmiddels heb ik ook al ruimschoots ervaring op gedaan als patroon tester, brand ambassador of blogger voor diverse pattern compagnies. Een compleet overzicht vind je terug in mijn sewing curriculum.

Op “Miss Maakt” kun je me dus volgen op mijn creatieve reis. Deze creatieve reis is inmiddels uitgebreid met een eigen webshop waarin ik Stoffen & fournituren verkoop; Cinimini Handmade. Neem er gerust even een kijkje!

Liefs, Cindy

Handmade with love – blog

%d bloggers liken dit: