Paw Patrol Pyjama

Afgelopen weekend heb ik een lekker productief weekend gehad. Ik was namelijk mee geweest op een naai weekend. Het hele weekend achter de machines dus, samen met nog 30 andere dames. Gezellig! Een van de dingen waarmee ik aan de slag ben geweest, is deze nieuwe paw patrol pyjama voor Milas!

Ninthe en Milas zijn allebei fan van Paw Patrol. Eerder stond Ninthe naar vijfde verjaardag al in het teken van Paw Patrol en kreeg ze ook een Paw Patrol jurk. Maar ook voor Milas had ik paw patrol stof ingeslagen, en deze keer werd het een pyjama!

paw patrol pyjama

En hij is er blij mee hoor! Haha! Het voorpand met “Chase” erop is van een paneelstofje die uit 3 panelen bestaat. Ik heb dus nog 2 panelen over waar ik ook nog mee aan de slag kan, met twee van de andere paw patrol pups erop.

Het patroontje dat ik voor deze pyjama gebruikt heb is de “grow with me pajama” van Ellie & Mac. Deze is gratis beschikbaar! Het patroontje heeft diverse opties, waaronder de color block zoals ik hier op het voor- en achterpand toevoegde. En daarnaast kun je behalve gewone boordjes ook “meegroei” boordjes aanzetten. Deze heb ik hier ook gebruikt en dit zijn dus eigenlijk gewoon boordjes in de dubbele lengte, waardoor je extra lang van deze pyjama kunt genieten!

Milas is in ieder geval fan van zijn nieuwe pyjama dus hier gaat vast lekker in beslaapt worden!

Liefs, Cindy

Patroon: Grow with me pajama van Ellie & Mac* (gratis)
Stof: Leuketricotstofjes.nl

*AFF LINK

grow with me pajama

Geef een reactie