Pearson Pullover Rain City Pattern Company

Pearson Pullover

Rain City Pattern Company is snel een van mijn favorietje designers aan het worden als het gaat om leuke patroontjes. Want die hebben ze daar genoeg! Ik heb er de afgelopen weken al meerdere gemaakt, en ze zijn stuk voor stuk een succes hier. Deze keer ging ik met weer een ander patroontje aan de slag; de pearson pullover.

Pearson Pullover Rain City Pattern Company

Ik pakte een stofje uit de kast wat al een paar jaar in de kast lag. Ik had er eerder al een trui voor mezelf van gemaakt, en ook een trui voor Ninthe die inmiddels niet meer past. Maar er was nog ruim voldoende over, dus deze Pearson Pullover kon er nog prima uitgehaald worden. Helaas zag ik pas in het lamplicht van de fotolamp de lichte verkleuring die de stof gekregen heeft (boehoe) maar in het gewone daglicht valt het gelukkig eigenlijk niet eens op.

Pearson Pullover Rain City Pattern Company

De Pearson Pullover is een semi-crop top. Ninthe moest er even aan wennen, want ze bleef hem maar naar beneden trekken haha. Hij is ontworpen om net boven de heupbotten te zitten, maar onder de navel. De raglan mouwen zijn lang en klokvormig. Ze hebben elastiek aan de uiteindes waarmee je ze over de pols kunt houden .

Deze lichtroze kleur vindt ik haar toch steeds wel erg leuk staan. Gecombineerde met een kersverse nieuwe jeans (niet zelf gemaakt, daar moet ik me ooit nog eens aan wagen haha) is het een heel leuk setje geworden zo.

Pearson Pullover Rain City Pattern Company

Deze pearson pullover zal denk ik ook heel leuk zijn in combinatie met de bell bottoms (ook van Rain City Pattern Company) die ik hier al eerder aan jullie liet zien. Een broek die Ninthe momenteel echter steevast in de kast laat liggen omdat de wijde pijpen haar nieuwe schoenen verstoppen… En die wil ze natuurlijk ook de hele wereld showen, haha!

Om de nieuwe trui nog net even wat meer in Ninthe haar straatje te laten passen, voegde ik er ook nog een kleine strijkapplicatie aan toe. Hiermee was succes sowieso meteen gegarandeerd! 😉

Pearson Pullover Rain City Pattern Company

De Pearson Pullover komt in de maten 12 maanden tot en met 14 jaar. Ik maakte voor Ninthe een maatje 6. Momenteel zijn overigens alle patroontjes van Rain City Pattern Company met 25% korting te verkrijgen, deze dus ook!

Liefs, Cindy

Patroon: Pearson Pullover van Rain City Pattern Company

2 gedachten over “Pearson Pullover”

Geef een reactie