Pua Vaiana Miffy's Custom Fabrics

Pua Pocket Skirt

Eerder zagen jullie al wat ik voor Milas maakte met deze leuke Pua stof (van de film Vaiana). Maar Ninthe wilde ook graag wat met deze stof hebben, en het liefst een rokje. Dus voor haar mocht ik ook nog aan de slag!

Pua Vaiana Miffy's Custom Fabrics

Voor dit rokje voor Ninthe gebruikte ik het “Pocket Skirt” patroontje van Lowland Kids. Het leuke van dit patroontje zijn de grote zakken aan de zijkant. Je kunt ze overigens ook weg laten, maar het leek me wel zo leuk om deze met hetzelfde contrasterende stofje te maken als wat ik voor Milas zijn shirt gebruikt had.

Pua Vaiana Miffy's Custom Fabrics

Ik maakte een maat 7/8 waar ze qua taille en heupwijdte op uitkwam volgens de instructies bij dit patroon. Qua lengte kwam ze echter op maat 5 uit. Ik heb het bij een maat 7/8 gelaten, omdat ze lang en smal is en ik het vreemd vond dat ze in deze maatvoering ineens kort en gezet zou zijn. Achteraf had hij misschien toch wat korter gemogen, haha. Maar ach, laten we het de start van de zomercollectie 2021 noemen. 😉

Voor wie het in de vorige blog gemist heeft, dit leuke Pua stofje is afkomstig van Miffy’s Costum Fabric. Ik mocht er voor een strike off wat leuks mee maken. Inmiddels is de pre-order van deze stof van start gegaan. Deze pre-order loopt nog tot en met 9 november. Ze hebben nog veel meer leuke stoffen deze ronde dus check het zeker eventjes op hun de facebookpagina of website!

Liefs, Cindy

Stof: Miffy’s Custom Fabrics
Patroon: Pocket Skirt van Lowland Kids

2 gedachten over “Pua Pocket Skirt”

Geef een reactie