Pua – Vaiana Strike Off

Elke nieuwe ronde van Miffy’s Custom Fabric is het weer een feestje, al die leuke printjes die er bij zitten. Deze keer kreeg ik deze leuke stof van Vaiana om mee aan de slag te gaan, met een print van het varkentje Pua!

Pua Vaiana Miffy's Custom Fabrics

Te leuk toch? En voor de echte Vaiana fans, kijk zeker ook even naar de rest van de stoffen uit deze ronde bij Miffy’s Custom Fabrics, want er zit nog veel meer leuks tussen met een Vaiana print. Ninthe en Milas vonden dit stofje ook allebei te gek. Ik zag eigenlijk al een leuke overall of iets dergelijks voor me met deze stof, maar ze wilde per se beide wat gemaakt hebben en aangezien ik maar 1 meter had liet ik de overall maar achterwegen en kreeg Milas dit shirt en Ninthe op haar eigen verzoek een rokje (foto’s volgen later).

Pua Vaiana Miffy's Custom Fabrics

Ik besloot eens voor een gewaagde stoffencombinatie te gaan. Ik combineerde de Pua’s namelijk met deze gestreepte stof. De strepen komen qua kleur terug in de print, maar zijn verder natuurlijk wel vrij contrasterend. Eerst leek het me heel leuk en ging ik enthousiast aan de gang, toen was het af en was ik nog niet zo zeker van mijn keuze haha. Maar nu Milas het aan heeft vind ik het eigenlijk toch wel weer leuk zo! Het is weer eens wat anders dan anders!

Het patroon wat ik gebruikte is de Rowan Tee van Misusu. Een favorietje hier, en zeker nu het inmiddels geüpdatet is met een projector file! Nu kan ik hem al helemaal vaak en gemakkelijk gebruiken. Ik combineerde twee verschillende maten voor Milas, namelijk maat 4 voor de breedte en maat 5 voor de lengte.

Pua Vaiana Miffy's Custom Fabrics

Wil je deze stof of een van de andere stoffen uit deze ronde bestellen? De huidige pre-order loopt tot en met 9 november. Kijk voor alle informatie op de facebookpagina of website van Miffy’s Custom Fabrics!

Liefs, Cindy

Stof: Pua van Miffy’s Custom Fabrics
Patroon: Rowan Tee van Misusu (freebie!)

Een gedachte over “Pua – Vaiana Strike Off”

Geef een reactie