Sofilantjes advena minerva

Purrrfecte nieuwe jurk voor Ninthe

Als je lievelingsdier een poes is, dan moest er natuurlijk wat van deze purrrfect bijpassende stof gemaakt worden! Ninthe showt dit nieuwe outfit vandaag graag aan jullie.

Sofilantjes advena minerva

Deze stof kreeg ik van Minerva als onderdeel van hun Makers Team. Het is een fijne tricot die geschikt is voor allerlei maaksels, en ik mocht er voor Ninthe deze jurk van maken. Het patroontje wat ik gebruikte is de Advena van Sofilantjes.

Sofilantjes advena minerva

De Advena is een van mijn favoriete patroontjes, omdat ik die zijpanelen in de jurk zo leuk vind. Het voor en achterpand bestaan uit twee delen, waarbij de rok gerimpeld wordt aangezet aan het lijfje. Het zijpaneel daarentegen bestaat gewoon uit een stuk. Leuk om twee verschillende stoffen te combineren. En met een uni kleur kun je een drukke print zoals deze een beetje opbreken.

Ik combineerde voor Ninthe twee maten, namelijk 6 voor de breedte en 7 voor de lengte. Het patroon zelf heeft ook verschillende opties om uit te kiezen, zoals diverse halsboord-opties en verschillende lengte opties voor het kledingstuk zelf en voor de mouwen. Dit is de jurk-lengte met lange mouwen. De lange mouw wordt afgewerkt met een boordje.

Advena Sofilantjes Minerva

Deze poezen-liefhebster is dus erg blij met haar nieuwe jurk! Wil je de blog zien die ik voor Minerva hierover mocht schrijven, kijk dan even hier! Sowieso leuk om hun vernieuwde website even te bekijken. Het is een heel mooi social network voor allerlei makers. Je kunt er je creaties delen, patronen en stoffen zoeken en in ieder geval een heleboel inspiratie op doen!

Liefs, Cindy

Patroon: Advena van Sofilantjes (aff)
Stof: Deze tricot van Minerva (aff) en deze oranje tricot van Cinimini.nl

2 gedachten over “Purrrfecte nieuwe jurk voor Ninthe”

Geef een reactie