Raglan Sweater – Lowland Kids

De raglan sweater van Lowland Kids is een veel gebruikt patroontje in mijn webshop, en nadat ik er eentje voor Milas had gemaakt kon eentje voor Ninthe natuurlijk niet uitblijven. Of nou ja, eigenlijk was hij niet voor Ninthe, maar zij besloot anders. 😉

Raglan Sweater

Aangezien ik wat items te naaien had voor op verschillende fairs, naaide ik ook deze sweater in eerste instantie eigenlijk daarvoor. Toen ik hem af had en deze flatlay zag, was ik eigenlijk niet eens zo heel enthousiast. Ninthe daarentegen wel, zij wilde hem graag hebben. En nu ze hem aan heeft, mennnn, I love it!

raglan sweater

Ik vind het echt een heel tof setje zo, en deze Tropic Flower stof van SYAS is eigenlijk van de zomercollectie, maar ik vind hem toch ook wel perfect voor de herfst!

Ik snap nu dus wel wat Ninthe zag in deze sweater. Bovendien zijn de stofjes van SYAS ook nog eens heerlijk zacht en comfortabel, dus een lekkere sweater is het sowieso!

Het patroontje is de Raglan Sweater van Lowland Kids. Ik maakte maatje 5T voor Ninthe. Deze sweater is overigens gratis met de code uit de Facebookgroep van Lowland Kids! Een leuke must-have voor de herfst/winter garderobe dus! Hier stond hij in ieder geval ook al op het herfst/winter moodboard voor Ninthe, dus die kunnen wel alvast eenmaal van het lijstje aftikken. 🙂

Liefs, Cindy

Patroon: Raglan Sweater van Lowland Kids
Fabric: Tropic Flowers van See You At Six

Een gedachte over “Raglan Sweater – Lowland Kids”

Geef een reactie