Nieuwe release: Ruched Swimsuit

Ik ben wel lekker bezig met de zwemkleding voor deze zomer! Na twee bikini’s voor Ninthe, maakte ik nu ook nog een badpak voor d’r! Nu kan ze voorlopig wel even vooruit denk ik hoor, haha. Alleen het badpak voor mezelf daar moet ik me nog wel even aan gaan wagen! Maar vandaag laat ik jullie eerst Ninthe haar nieuwe badpak zien!

Rebecca Page Ruched Swimsuit

Ik vind dit modelletje echt zo leuk! Het is een nieuw patroontje van Rebecca Page, de “Ruched Swimsuit”. Hij heeft namelijk ook de optie om het middenstuk van het voorpand te maken in een gerimpelde versie! Echt, die optie vind ik ook super tof! Alleen durfde ik die nog niet aan, haha. Misschien in de toekomst! 😉

Rebecca Page Ruched Swimsuit

Ninthe had zelf haar stofjes uitgekozen. Ze komen van Lijfgoed.nl en ik vind het kleurenspel zo erg leuk! Zoals je ziet werd hij meteen uitgetest in het zwembadje haha. Ik maakte voor Ninthe volledig een maatje 6. Hij is echter wel wat aan de strakke kant, dus de volgende keer mag ik wel wat vergroten! Ik hoop maar dat ze hier voor nu de zomer mee doorkomt!

Rebecca Page Ruched Swimsuit

Zoals je bij de lijntekening bovenaan ziet, heeft het badpak qua rug ook twee opties: een lage of een hoge uitsnijding. Ik maakte voor Ninthe de versie met de hoge uitsnijding.

Rebecca Page Ruched Swimsuit

De badpak is volledig gevoerd. Ik voerde hem met een lekkere gele voering, hoewel je daar als hij aan is natuurlijk niks van ziet! Het patroontje komt trouwens in de maten 12/18 maanden t/m 11/12 jaar. Maar zoals bij volgens mij alle patronen van Rebecca Page is er ook een volwassen versie en deze komt in de maten XXS t/m 5XL. Voor iedereen wat wils dus!

Rebecca Page Ruched Swimsuit

Het patroontje is nu tijdelijk met korting te verkrijgen voor $8.75 in plaats van $12.50. Er zijn eventueel ook bundels als je zowel het dames als het kinder patroontje zou willen aanschaffen!

Liefs, Cindy

Patroon: Children’s Ruched Swimsuit van Rebecca Page
Stof: Lijfgoed.nl

2 gedachten over “Nieuwe release: Ruched Swimsuit”

Geef een reactie