Sai Onesie Sansahash Minerva

Sai Onesie & Minerva Makers Team

Onlangs werd ik benaderd door iemand van Minerva, of ik wilde aansluiten bij hun Makers Team. Iedere maand de keuze uit een lijst met stoffen, die je dan toegestuurd krijgt in ruil voor een blog op hun website. Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen!

Sai Onesie Sansahash Minerva

Deze stoere ridderstof was de eerste stof waarmee in aan de gang ging. Ik wilde er een pyjama van maken voor Milas. Omdat het inmiddels herfst is en kouder wordt, leek een onesie mij wel een fijne optie voor hem. Geen opkruipende shirts, zijn rug en buik zal lekker warm blijven 🙂

Ik ging voor de Sai onesie van Sansahash. Een heerlijke onesie om prima in te slapen of gewoon lekker te relaxen. Het oorspronkelijke patroontje komt zonder capuchon en rits, maar met drukknopen. Echter is er ook een add-on voor de rits & capuchon en die heb ik hier gebruikt aangezien drukknopen voor Milas lastiger zijn dan een rits.

sai onesie sansahmash minerva

Ik maakte een volledige maat 4. Het enige wat ik veranderde waren de boordjes. Het patroon komt met opgerolde boordjes maar een “gewoon” boordje leek mij prettiger voor een pyjama. Hiermee werden de mouwen en pijpen wel wat extra lang, maar zo heeft hij er alleen maar des te langer plezier van, toch? 😉

In deze pyjama is het in ieder geval niet meer saai om naar bed te gaan, en kan hij lekker dromen over draken, ridders & kastelen!

Liefs, Cindy

Link naar mijn blog voor Minerva: klik.
Patroon: Sai + add on van Sansahash (aff)
Stof: Minerva (aff)

5 gedachten over “Sai Onesie & Minerva Makers Team”

Geef een reactie