Sansahash Impala

Een Impala voor Ninthe

Het is al even geleden dat ik voor het eerst een patroontje wat nieuw uit zou komen mocht testen. Het was de Impala van Sansahash, ergens in het najaar van 2018. En sinds die tijd is het nog steeds een van onze favoriete patroontjes voor een rokje, dus tijd om hem maar weer eens even te showen!

Sansahash Impala

De Impala doet in mijn ogen lekker speels en zomers aan. Je kunt er lekker mee variëren met bijpassende of juist contrasterende stofjes, maar tegelijkertijd is het ook nog eens een van de meeste simpele en snelste naaisel die je maar bij de hand kunt hebben. En door de yoga-waistband komt er geen elastiek aan te pas, extra snel om te maken en extra comfortabel om te dragen.

Sansahash Impala

Daarnaast is het ook nog eens een perfect patroontje om door je restjes heen te gaan. Want voor dit rokje heb ik eigenlijk alleen maar reststukken gebruik. Het heeft echt maar een kleine hoeveelheid nodig, dus je hebt al snel nog wel wat liggen!

En hoewel we allebei ook wel van de leuke, speelse, zwierige rokjes houden, mag een klassiek a-lijn rokje ook echt niet ontbreken in de zomer garderobe. Dit was alvast de eerste weer voor dit jaar, maar er gaan er zeker nog wel een paar van volgen!

Liefs, Cindy

Patroontje: Impala van Sansahash (affiliate link)

Sansahash Impala

2 gedachten over “Een Impala voor Ninthe”

Geef een reactie