Lya Sansahash hack

Lya hack: ook leuk voor jongens!

Toen ik een Lya voor Ninthe maakte, kreeg ik zowaar een creatieve ingeving en wist ik dat ik hem wilde hacken in een meer sporty versie om er zo ook eentje voor Milas te maken. En blij dat ‘ie er mee is! Zijn eigen “jumpsuit”!

Lya Sansahash hack

Tadaa! Kijk hem eens blij zijn dan, haha, in zijn stoere retro pakje. Lya is het nieuwste patroontje van Sansahash dat deze week gereleased werd. Eerder zag je wellicht al deze gewone versie die ik voor Ninthe maakte. Maar voor Milas ging ik dus aan de slag met deze gehackte versie.

Lya Sansahash hack

De aanpassing die ik deed was de broek afwerken met een bies en nestelringen en koord toevoegen bij de taille. Dit samen zorgt voor een meer sportieve look, helemaal leuk! Voor Sansahash mag ik aan de slag met het schrijven van een blog over deze hack, dus stay tuned als je daar interesse in hebt!

Voor Milas maakte ik de Lya in maatje 6 lengte, 5 borst en taille en 2 heupen. De biesjes van het lijfje zette ik aan met de bies-geleider van mijn coverlock, waardoor ze minder rekkend aangezet worden en waardoor het lijfje bij de hals- en armopeningen dus ietwat ruimer valt.

Lya Sansahash hack

Lya is nog een paar dagen in de sale te verkrijgen, en je hebt tevens ook nog een paar dagen tijd om met de giveaway op mijn instagram mee te doen om dit patroontje of een ander Sansahash patroontje naar keuze te winnen!

Liefs, Cindy

Patroon: Een aangepaste Lya van Sansahash
Stof: SYAS French Terry via Cinimini.nl

Lya Sansahash hack

4 gedachten over “Lya hack: ook leuk voor jongens!”

Geef een reactie