Sansahash Nilah is vernieuwd!

De Nilah jurk van Sansahash heeft een update gehad en heeft een paar leuke nieuwe toevoegingen gekregen! Zo kun je hem nu ook als een toffe top maken. Ook kun je een mooie flutter toevoegen aan de mouw of deze flutter helemaal op zichzelf gebruiken als mouw. Hierdoor is de jurk voor iedere seizoen een must-have.

Sansahash Nilah

Het “Nilah” patroon van Sansahash heeft met deze update dus nog meer mogelijkheden. Dit mooie model jurkje is ideaal voor de herfst/wintergardarobe, maar kan met de diverse opties ook in de zomer perfect gebruikt worden!

Ik mocht mee testen aan deze nieuwe update, en maakte een jurk met driekwart mouwen en flutters. De flutters zijn voor de zomer ook opzichzelfstaand te gebruiken als flutter-sleeves. Deze flutter-sleeves is een van de toevoegingen aan deze update. Daarnaast kun je naast de jurk nu ook een top maken met hetzelfde patroon. Met deze verschillende modellen en diverse mouwopties/lengtes kun je dus echt alle kanten op.

Sansahash Nilah

De jurk heeft een gerimpelde rok met ronde zoom, die aan de achterkant lager is dan aan de voorkant. In het originele patroon werd gewerkt met een gevoerd bovenlijfje. De top komt echter met een halsbies, welke ook voor de jurk optie te gebruiken is. Omdat ik hier een French Terry gebruikte in plaats van tricot, heb ik bij deze versie dan ook het lijfje niet gevoerd maar afgewerkt met een bies.

Sansahash Nilah
Perfecte aanvulling voor elke garderobe

Het patroontje is NU beschikbaar bij Sansahash (link onderaan het bericht) en is beschikbaar in de maten 6 maanden t/m 12 jaar. En voor de komende week is het ook nog eens in de sale. Schaf hem nu nog aan voor slechts € 5,50 in plaats van de reguliere prijs van € 8,66 (exclusief BTW). En met de code “newnilah” krijg je ook nog eens € 0,50 korting bovenop de sale prijs! Dit laatste is alleen de eerste 24 uur, dus mis het niet!

Dit leuke stofje is overigens afkomstig uit de herfstcollectie van See You At Six! Echt perfect voor de herfst met al deze leuke bosdieren. We love it!

Liefs, Cindy

Patroon: Nilah van Sansahash*
Stof: See You At Six

*AFF LINK

Sansahash Nilah

Geef een reactie