Stereo Sweater Misusu

#sewinthespotlight contest van Misusu

Ik kreeg een leuke French Terry stof van Minerva, en had meteen het idee om daar voor mezelf een sweater mee te maken. Ik wist alleen nog niet precies met welk patroontje ik aan de slag wilde. Het leek me wel leuk om weer eens een voor mij nieuw patroontje uit te proberen. Toen zag ik op instagram de #sewinthespotlight contest van Misusu voorbij komen en wist ik wat ik ging doen! Een Stereo Sweater moest het worden!

Stereo Sweater Misusu

Hoe tof zijn de lijnen van dit patroon? En dit is slechts een van de verschillende opties die de Stereo Sweater heeft. Het heeft wel twee verschillende kraag opties, 5 verschillende mouw opties en noem maar op. Keus genoeg dus!

Stereo Sweater Misusu

De Stereo Sweater is deze maand de “pattern in the spotlight” van Misusu en kun je daarom met korting krijgen. Ook kun je dus meedoen met de #sewintespotlight. Je vindt hier alles over op de instagram pagina van Misusu.

Stereo Sweater Misusu

Mooie match met mijn wandelschoenen 😉 haha.
Ik kreeg de stof van deze sweater toegestuurd door Minerva. Het is een fijne looped back french terry en heerlijk voor een fijne, comfortabele sweater. Meer lezen over deze stof, of de aanpassingen die ik aan deze trui deed? Dit kan op mijn Minerva profiel pagina.

Liefs, Cindy

Patroon: Stereo Sweater van Misusu
Stof: Deze French Terry* van Minerva (aff)

Geef een reactie