Shift Tee Misusu

Nieuw: Shift tee van Misusu

Een nieuwe telg van de Misusu familie is geboren! Dit nieuwe patroontje heet de “Shift Tee” en is, zoals je dat van Misusu wellicht gewend bent, uniek in zijn soort. Ik mocht hem mee testen en vandaag laat ik jullie de versie zien die ik maakte voor Milas!

Shift Tee Misusu

De lijnen in dit patroon vind ik echt erg tof en maakt het een heel leuk patroon met allerlei colorblock opties. Dit maakt het meteen ook perfect voor alle scraps die je nog bewaard hebt.

Shift Tee Misusu

De Shift Tee is een unisex patroon en komt met verschillende opties, zoals lange of korte mouwen, crop of shirt lengte en met of zonder split. De instructies zijn tot in de puntjes uitgewerkt en dit maakt het voor iedereen goed te volgen.

Het patroontje komt in de maten 80 t/m 164 (maar er is ook een versie voor volwassenen uitgekomen!). Voor Milas maakte ik hem in maat 104 breed en 116 lang. De stofjes zijn leuke matchende tricots nog uit de eerste Stofbig collectie, dus die passen perfect bij elkaar.

Het patroon is nu dus gereleased en in de sale!! Iedere dag lopen er ook verschillende giveaways op instagram, via de pagina van Misusu kun je daar helemaal van op de hoogte blijven. Op zondag 4 juli mag ik zelf een giveaway op mijn instagram hosten, dus wil je een kans maken komen dan zeker even daar langs!

Liefs, Cindy

Patroon: Shift Tee van Misusu
Stof: Organische Katoen Tricot van Stofbig

Shift Tee Misusu

2 gedachten over “Nieuw: Shift tee van Misusu”

Geef een reactie