Social sewing specialty!

Samen met een paar andere enthousiaste sewista’s werkten we de afgelopen periode aan een geweldig leuk project! Vandaag vertel ik jullie er alles over en show ik jullie de resultaten, inclusief ver-uit-mijn-comfort-zone-filmpjes, haha!

Wat was het project? Nou, dat was dat we allemaal onze eigen creatie gingen maken in hetzelfde stofje. Het stofje moest eerst nog gekozen worden, en met zijn allen kwamen we uit op deze prachtige viscose tricot. Heerlijk met die herfsttinten, perfect voor deze tijd van het jaar!

Mandy Sonia Estep Designs

Ik besloot al snel om voor dit maaksel voor de Mandy van Sonia Estep te gaan. Iets wat hier op de blog al in verschillende varianten voorbij gekomen is. Maar nog niet eerder de shirt lengte versie met knoop EN lange mouwen .

Meer weten over dit patroon? Bekijk dan ook even een van mijn eerdere posts. Vandaag focus ik me verder op dit leuke project! Want naast dat we allemaal met hetzelfde stofje aan de slag gingen, was er nog een uitdaging…. er moesten namelijk ook filmpjes bij gemaakt worden! En dat ging ver buiten mijn comfortzone, haha. Want er moest gedanst worden, en er was een “catwalk”. Maar het mocht dan wel een beetje “akward” zijn, het was geweldig leuk om te doen en Ninthe en Milas wilde ook graag deelnemen aan de pret. Omdat de filmpjes gemaakt zijn met de Reels functie van Instagram kan ik ze hier helaas niet rechtstreeks delen, maar je kunt ze hier vinden.

We hebben veel pret gehad met het maken van deze filmpjes! En er wordt in de wandelgangen al gesproken over een vervolg, dus wie weet meer van dit! 🙂

Liefs, Cindy

Links naar de Instragram pagina’s van alle deelnemende sewista’s:
@curlysewingbossmom
@sewingroos
@miss.taeschli
@ama_lianne
@dutchsaidsew
@caro1K86
En natuurlijk de mijne, mocht je me daar nog niet volgen: @miss_maakt. Thanks!

Geef een reactie