https://www.sofilantjes.com/product/vallis-meisjes-patroon-nl/?affiliates=233

Sofilantjes Lookbook – Vallis

Eerder liet ik je hier al de Litore jurk zien die ik mocht maken voor het nieuwe lookbook van Sofilantjes. Maar zoals gezegd, was er ook nog een tweede jurk. Als je de lookbook bekeken hebt, heb je hem misschien al wel gezien. Vandaag show ik hem ook hier. Het is de Vallis!

Sofilantjes Vallis

De Vallis is echt een favoriet zomer patroontje. Ik denk dat van alle zomerjurkjes die hier in de kasten hangen, de meeste gemaakt zijn met dit patroontje. Niet alleen is die er in Ninthe’s maat, maar zelf heb ik er ook eentje in de kast hangen en moet ik eigenlijk hoognodig een nieuwe maken voor deze zomer!

Sofilantjes Vallis

De laag uitgesneden rug vind ik erg mooi aan dit patroontje en maakt het helemaal zomers. De jurk sluit erg mooi aan en de 3/4 circle rok zorgt voor een goed zwier-gehalte. Naast de cirkel kun je ook kiezen voor een asymmetrische of een zakdoek rok. Genoeg keuze dus! Daarnaast kun je ook nog eens onderling uitwisselen met andere Sofilantjes patronen, zoals de Solis of de Montis.

De Vallis komt qua kindermaten in maatje 80 tm 164. Voor Ninthe maakte ik lengtemaat 8, borstmaat 6 en taillemaat 4. Ik gebruikte een katoen tricot van Sew4Planet die inmiddels al een jaartje in de kast lag. Gelukkig is de Vallis een van de weinig jurken die nog NET uit een metertje stof gemaakte kan worden in deze maat voor Ninthe. Meestal red ik het daar al echt niet meer mee 😉

Sofilantjes Vallis

Het compete lookbook van Sofilantjes kun je hier bekijken. Hij staat bomvol inspiratie voor aankomende zomer! En alle patroontje die er in staan zijn momenteel in de sale, dus dat is extra mooi meegenomen! 🙂

Liefs, Cindy

Patroon: Vallis van Sofilantjes (aff)
Stof: Sew4Planet

Sofilantjes Vallis

2 gedachten over “Sofilantjes Lookbook – Vallis”

Geef een reactie