Spring Inspiration Tour – Milas

In mijn vorige bericht zagen jullie al dat ik mocht deelnemen aan de Spring Inspiration Tour van Misusu. Naast dat setje voor Ninthe wat ik daar al liet zien, maakte ik ook een heel tof setje voor Milas met twee van hun gave patroontjes: de Piper Tanktop en de Alex shorts. Vandaag deel ik met jullie dit resultaat.

Oké serieus, ik ben best trots op het resultaat. Zie je die naad middenachter? Bijna onzichtbaar! Haha. En de details in de patroontjes van Misusu zijn altijd tof. De “pinguïn tail” achterkant van het shirt is toch echt weer iets unieks. En het was niet eens zo heel ingewikkeld, want de constructie van het patroon en de instructies zijn gewoonweg uitmuntend!

Deze twee patroontjes samen zijn een heerlijke combinatie voor het aankomende (hopelijk hele zonnige) seizoen! Het broekje heeft ook nog andere lengte opties, dus in lagere versie uiteraard ook geschikt voor alle andere seizoenen. Naast de verschillende lengte opties heeft het ook verschillende zakopties. Wij maakte er eentje met een lage buidelzak. Ik maakte het broekje uit een denim look French Terry.

It’s all about the details! En je kunt deze patroontje zo speciaal maken als je zelf wilt. Het shirt heeft diverse opties qua achterpand, zoals bijv. de colorblock zoals ik gebruikte. Voor een extra effect voegde ik paspel toe. Het was de eerste keer dat ik dit deed, en meteen heel blij met het effect en het resultaat! Inmiddels deed ik het ook al met de versie van Ninthe, die ik hiervoor liet zien (maar dus eigenlijk pas later maakte ;)) en ongetwijfeld ga ik nog veel vaker paspel gebruiken vanaf nu!

Naast de “pinguïn tail” achterkant kun je ook kiezen voor een reguliere achterkant of een cross-over peplum. Bij alle versies kun je daarnaast kiezen voor een racerback achterkant. Wat betreft de voorkant heb je maar liefst drie verschillende borstzakken om uit te kiezen en kun je naast de ronde halslijn ook kiezen voor een V-hals. Eén patroontje dus, maar met een oneindige mogelijkheid aan variatie!

De tanktop maakte ik uit tricot. Ik speelde een beetje met de strepen door ook de stof overdwars te leggen en tegen de draadrichting in te knippen. Leuk voor het speelse effect! Zowel de broek als de top maakte ik in maatje 104. Mocht je de maten wat meer moeten blenden, dan zit daarvoor ook een uitgebreide instructie in het patroon!

Milas is in ieder geval alvast heel blij met zijn nieuwe “popcorn” setje en een volgende Piper Tank Top ligt in ieder geval alvast weer geknipt klaar om voor hem te maken! Dus hier gaat het zeker niet bij blijven!

Sale & giveaway

Om de Spring Inspiration Tour verder te vieren heeft Misusu nu ook twee bundels uitgebracht. Een bundel met de Piper Tank Top en Doris Skirt, en een bundel met de Piper Tank Top en Alex Jogger Pants. Zowel de bundels als de individuele patroontjes zijn nu tijdelijk met korting te verkrijgen! En daarnaast maak je nu op Instagram kans om een van deze bundles te winnen (of een patroontje naar keuze als je alle drie de patroontjes al hebt). Dus neem daar zeker ook even een kijkje!

Liefs, Cindy

Patroontjes: Piper Tanktop & Alex Pants van Misusu (nu ook als bundel te krijgen)
Stof: Olabela

2 gedachten over “Spring Inspiration Tour – Milas”

Geef een reactie