Spring Inspiration Tour – Ninthe

Samen met 34 andere creatievelingen mocht ik meedoen aan de Spring Inspiration Tour van Misusu. Drie patroontjes van Misusu doen hier aan mee, namelijk de Doris Skirt, Alex Jogger Pants en de Piper Tank Top. Ik maakte voor zowel Ninthe en Milas een setje met deze patronen, en laat jullie vandaag als eerst die van Ninthe zien!

Iets krijgen in dit stofje stond al hoog op Ninthe haar wensenlijstje, dus ze was dan ook maar al te blij dat ik hiermee aan de slag ging. Het stofje met de luiaards kleurt perfect bij het streepjes stofje. Voor het heupboord had ik een boordstof die er net niet helemaal bij paste qua kleur, paar uiteindelijk vind ik het zo toch ook wel erg tof.

Ik ben altijd een beetje huiverig om witte stofjes te gebruiken voor de kids, haha. Maar gelukkig houdt Ninthe zich over het algemeen redelijk goed schoon, dus durfde ik het toch wel aan! Ik vind het haar ook wel erg leuk staan, zeker ook met deze kleuren combi.

De achterkant heb ik gemaakt met de colorblock versie die in het patroontje van de Piper Tank Top zit. Voor de rest werd het deze keer gewoon eentje met een rechte zoom, maar de Piper Tank Top heeft ook andere leuke opties zoals cross-over petals, en die staat zeker ook nog op mijn wish-list voor Ninthe!

Het shirtje is zowel in als uit het rokje leuk te dragen. We hebben het allebei geprobeerd, ik ben er nog niet over uit wat ik nou het leukste vind!

Het rokje is ook weer echt een leuk uniek item. Met die schuine lijnen over het voorpand heeft het echt iets speels. Voor een leuk effect voegde ik er paspel aan toe. Deze paspel maakte ik zelf met een dun koordje, dat bleek redelijk eenvoudig! Het heupboord in een punt is ook echt een leuk kenmerk. Je kunt voor de onderkant kiezen voor een boordje of zomen. Deze keer ging ik voor een boordje.

We zijn weer erg blij om deze items aan onze lente/zomer collectie te mogen toevoegen! En van deze heerlijke modelletjes gaan er ongetwijfeld nog wel een paar volgen. De vrouwenversie van de doris rok heb ik ook in mijn collectie, dus ook die wil ik graag nog eens uitproberen!

Om de Spring Insipration Tour verder te vieren, heeft Misusu trouwens ook twee nieuwe bundels uitgebracht. Een bundel met daarin de Piper Tank Top en Doris Skirt, en een bundel met de Piper Tank Top en Alex Jogger Pants. Zowel de bundels als individuele patronen zijn t/m 10 mei in de sale!

Liefs, Cindy

Patronen: Piper Tank Top & Doris Skirt van Misusu (nu ook verkrijgbaar als bundel)
Stof: GOTS gecertificeerde stofjes van Tygdrommar, verkrijgbaar bij Cinimini

Een gedachte over “Spring Inspiration Tour – Ninthe”

Geef een reactie