Rebecca Page Strappy Cami

Strappy Cami, een zomerse top

Veel Rebecca Page patroontjes de afgelopen dagen, had je het al in de gaten? Naast de shorts voor mijzelf en voor Ninthe en de ruched swimsuit, mocht ik ook nog met deze top voor mezelf aan de slag: de Strappy Cami.

Rebecca Page Strappy Cami

Ik maakte dit topje in een tricot die al een hele poos in mijn voorraad lag. Zo lang dat ik eigenlijk niet eens meer weet waar ik hem vandaan heb. Ik denk dat ik hem toentertijd bij Karteris in Nijmegen gekocht heb. Ik maakte deze top in maat XXL, het patroontje komt overigens in de maten XXS t/m 5XL.

Rebecca Page Strappy Cami

Het patroontje is ontworpen voor rekbare stoffen. Hij kan afgewerkt worden met FOE (Fold Over Elastic) of met biais. Ik ging in deze versie voor biais. Het heeft ook twee verschillende versies voor het voorpand. Ik maakte een gewone versie, maar je kunt ook een gerimpelde voorpand maken. Op die manier is het ook een uitermate geschikt patroon om bijv. tijdens een zwangerschap te dragen.

De volgende keer voeg ik denk ik alleen wat extra lengte aan de onderkant toe, omdat ik mijn hemdjes liever net wat langer heb. Maar verder ben ik erg tevreden over dit hemdje!

Rebecca Page Strappy Cami

De top is leuk op zichzelf voor zomerse dagen, maar kun je op de koelere dagen ook prima onder een vest dragen of als hemd onder een shirt. Je kunt er hoe dan ook een hele voorraad van in je kast gebruiken!

Rebecca Page Strappy Cami

De Strappy Cami is overigens een patroon die je niet zo kunt kopen. Je krijgt heb gratis bij een Rebecca Page lidmaatschap, door een maandelijks, half jaarlijks of jaarlijks “abonnement” te nemen. Hierbij krijg je iedere maand een “credit” waarvoor je een patroontje kan kopen. Je bent dan voordeliger uit dan steeds het patroontje los te kopen, en het heeft dus ook extra voordelen, zoals dit gratis patroontje en extra kortingen. Lees hier meer over deze subscription opties*. Ideaal voor als je regelmatig een Rebecca Page patroontje koopt/wil kopen of er meerderen op het oog hebt!

Liefs, Cindy

Patroon: Strappy Cami* van Rebecca Page

*affliate link

Rebecca Page Strappy Cami

2 gedachten over “Strappy Cami, een zomerse top”

Geef een reactie