super mario t-shirt men's basic tee ellie & mac

Super Mario T-shirt

EINDELIJK! Het heeft even geduurd, maar de eerste maaksels voor manlief van dit jaar waren dan eindelijk een feit. Vergeleken met de 20+ dingen die ik voor Ninthe en Milas (per persoon) reeds maakte, delft hij toch echt het onderspit haha. Dus tijd om daar eens wat verandering in te brengen!

super mario t-shirt men's basic tee ellie & mac

Als het aankomt op kleren voor manlief, is dit het meest gebruikte patroontje voor hem. Het is de Men’s Basic Tee van Ellie & Mac en de pasvorm is prima dus why change a winning team? 😉

super mario t-shirt men's basic tee ellie & mac

En het stofje is toch ook geweldig niet? Een shirt in het geheel uit deze super mario stof leek me een beetje te veel van het goede, maar gelukkig voorziet het patroontje ook in een optionele colorblock! Manlief koos zelf de kleur die hij erbij wilde, en ik kon aan de slag!

Overigens was het t-shirt niet helemaal het eerst wat ik voor hem maakte, maar deze beanie! Geheel op zijn eigen verzoek. Hiervoor gebruikte ik het “slouch beanie” patroontje van Lowland Kids die zowel kindermaten als volwassen maten heeft!

Manlief is in ieder geval helemaal blij met zijn nieuwe t-shirt. En ik heb nog een stukje over, dus wie weet kan ik er ook nog wel wat leuks bijpassends bij maken voor Milas!

Liefs, Cindy

Patroontje shirt: Men’s Basic Tee van Ellie & Mac (aff)
Patroontje beanie: Slouch Beanie van Lowland Kids
Stof: Evim Textiel Stoffen Lappen & fournituren

2 gedachten over “Super Mario T-shirt”

Geef een reactie