sansahash lilah

Twinnen met de pop

Wat is er nou leuker dan dat je pop dezelfde kleren aan kan als jijzelf? Sansahash zorg er voor door van drie favoriete jurkjes een poppenpatroon uit te brengen! Ik maakte er ook eentje voor Ninthe & haar pop!

Sansahash Lilah

Ik maakte voor Ninthe en de pop het Lilah jurkje. Deze kan zowel in tricot als in katoen gemaakt worden. Ik ging voor de tricot versie. Nu kan ze ook een beetje met mij twinnen, want dit stofje gebruikte ik eerder ook al voor een vest voor mijzelf!

sansahash lilah

De poppenjurkjes zijn ontworpen voor poppen van ongeveer 46 cm hoog en een borstomtrek van 27 a 29 cm. Ninthe heeft mijn oude baby born pop van vroeger, en die paste het jurkje in ieder geval perfect!

Naast de Lilah zijn er ook nog twee andere jurkjes uitgebracht in dit poppenpatroontjes set. Dit zijn namelijk de Soray* en de Mae*! De Mae maakte ik eerder ook al, je zag hem bijv. hier! Nu kan ik daar ook nog een leuk poppenjurkje bij maken, yay!

sansahash lilah

Welke poppenmoeder wil dit nou niet? De poppenbundel is tijdelijk verkrijgbaar voor € 4,00 in plaats van €5,00. En het leuke is, dat alle drie de jurkjes voor de meiden nu met korting te krijgen zijn! De code hiervoor kun je vinden in de Sew & Tell facebookgroep van Sansahash!

Liefs, Cindy

Jurk Ninthe: Lilah* van Sansahash
Jurk pop: Lilah in de poppenversie van Sansahash, uit de poppenbundel*!
Stof: Glitter Animal van Cinimini

*Affiliate links

2 gedachten over “Twinnen met de pop”

Geef een reactie