Joyfits

Twinning in Joyfits stof

Ik kreeg van Joyfits een hele mooie tricot stof om iets mee te maken. Niet alleen voor Ninthe, maar ook voor mezelf. Dat maakte dat we een mooi “twinning” setje konden maken en vandaag laat ik deze graag aan jullie zien!

Joyfits Lux Bel'Etoile

Ik ben misschien een beetje bevooroordeeld, maar kijk nou hoe mooi! Haha. Ik ben zo blij met hoe dit uitgepakt heeft. En met roze kan het voor Ninthe natuurlijk sowieso ook niet fout uitpakken!

Het patroontje dat ik voor Ninthe gebruikte is de Lux dress van Bel’Etoile. Het enige wat ik veranderde is dat ik boordstof gebruikte in het midden in plaats van elastiek. De vorige keer dat ik deze maakte, kon je al lezen dat ik toen vergat de naadwaarde toe te voegen, maar dat dit eigenlijk wel goed uitpakte. Deze keer “vergat” ik dat dus maar gewoon weer 😉 Ook pakte ik deze keer een langere lengte maat. De jurk is nu dus breedtemaat 116 en lengtemaat 128.

Joyfits Mandy Sonia Estep Designs

En ook voor mezelf dus ook iets in deze mooie stof! Herkennen jullie mijn favoriete patroontje al? Ik heb hem al heel vaak laten zien, haha.

Yes, inderdaad! Het is de “Mandy” van Sonia Estep Designs die hier al in verschillende versies voorbij gekomen is. Echt mijn favoriete patroontje in welke vorm dan ook.

Joyfits

En dit leverde dus meteen een mooie gelegenheid op om wat fotootjes van ons samen te schieten. I love it!

Deze tricot stof is een eigen productie van Joyfits. Het is gemaakt van 95% biologisch katoen en 5% lycra. De stof is lekker breed, maar liefst 1m70! Hij is er ook in 3 andere kleuren. Maar voor ons was roze toch wel de echte favoriet!

Liefs, Cindy

Patroon Ninthe: Lux van Bel’Etoile
Patroon Cindy: Mandy van Sonia Estep Designs (aff)
Stof: JF Blooming Lily van Joyfits

Joyfits

Geef een reactie