Warren Ave. Crop Top Rain City Pattern Company

warren Ave. Crop top

Iets waar Ninthe nog wel het meeste nood aan heeft zijn shirtjes, denk ik zo. Aan jurken geen gebrek, maar ze draagt ook graag rokjes en (korte) broeken, en daar moet dan toch wel echt een shirtje op. Deze creatie was dan ook een welkome aanvulling in de kledingkast!

Warren Ave. Crop Top Rain City Pattern Company

Dit is de Warren Ave. Crop Top van Rain City Pattern Company. Een leuke crop top, maar dan met net even wat andere (extra) opties!

Warren Ave. Crop Top Rain City Pattern Company

Dit mooie stofje komt van Ansje.eu en toen ik hem kocht was er nog maar een couponnetje van 50cm over. Van 50cm is al te kort geworden om een regulier shirt voor Ninthe van te maken, maar met wat passen en meten en een hele kleine aanpassing van de capuchon kreeg ik net de crop top eruit. Gecombineerd met een uni coral tricot werd het een heel leuk geheel, al zeg ik het zelf 😉

Je kunt de Warren Ave. maken als een reguliere crop top, met een shirt eronder (zoals hier) in shirt lengte, of een korte lengte die net onder de crop top uit steekt. Ook kun je er een peplum tuniek onder maken. Dit alles samen met ook nog eens 4 verschillende mouw opties en met of zonder capuchon, maakt het een shirt met eindeloze opties.

Warren Ave. Crop Top Rain City Pattern Company

De Warren Ave. Crop Top komt in de maten 12m tot en met 14j. Voor Ninthe maakte ik een maat 7 lengte, 6X borstomvang en heupen en 4 taille. Het patroontje is tot het einde van de maand (net zoals alle andere patronen van Rain City Pattern Company) verkrijgbaar met 25% korting!

Liefs, Cindy

Patroon: Warren Ave. Crop Top van Rain City Pattern Company
Stof: Ansje.eu (Mieli Design)

Warren Ave. Crop Top Rain City Pattern Company

6 gedachten over “warren Ave. Crop top”

  1. Erg leuk patroon. Heb ‘m gelijk gekocht.
    Mijn dochter van 4 (jaja) wil graag een shirtje net als Disney’s Vaiana met blote buik 😉 Dus dit patroontje is erg leuk met de vele opties!

Geef een reactie