yoggers petite stitchery

Yoggers, Re-release van een gratis patroontje!

Het yoggers patroontje van Petite Stitchery heeft een upgrade gekregen, is opnieuw getest en opnieuw gereleased in verbeterde versie! Wij mochten het nieuwe patroontje testen, en ik maakte er voor Milas deze toffe shorts van.

yoggers petite stitchery

Met dit unisex patroontje kun je voor elk seizoen wat gewenst maken. Het komt namelijk in maarliefst vier lengte maten. Shorts, bermuda, capri of of een lange broek. Je kunt hem met of zonder zakken maken, en met of zonder koord in het heupboord. Er zit geen elastiek in, extra gemakkelijk dus. Deze broek zit in no-time in elkaar!

Naast de pasvorm is de maatrange ook veranderd, want deze loopt nu vanaf 2 jaar t/m 20 jaar. Voor Milas maakte ik breedte maat 2, lengte maat 4. Ik maakte nestelringen in het heupboord en een koordje erdoor. Geen zakken. Het stofje wat ik gebruikte is French Terry.

Deze French Terry is van een van de vorige collecties van See You At Six. Altijd fijne stofjes om mee te werken. Het zijn dan wel geen palmbomen die er op staan, maar toch vind ik het zo wel wat tropisch hebben!

En dan voor het goede nieuws: dit patroontje is helemaal gratis te verkrijgen! Dus niks houdt je tegen om hiermee aan de slag te gaan. De pasvorm is top, en nog leuker is dat er ook een geüpgraded gratis versie voor volwassenen is! Ik heb al een matchende versie voor manlief klaar, maar foto’s daarvan moeten nog volgen! Een heerlijke comfi broek voor mezelf staat ook nog op de planning. Heerlijk, zo’n gratis patroon voor het hele gezin! Voor wie ga je hem als eerst maken?

Liefs, Cindy

Patroon: Yoggers van Petite Stitchery & co
Stof: See You At Six

yoggers petite stitchery

3 gedachten over “Yoggers, Re-release van een gratis patroontje!”

Geef een reactie